Puhallusvillat kaikkiin tarpeisiin

Eko-Expert myy ja asentaa kaikkia markkinoilla olevia puhallusvillatyyppejä. Valikoimastamme löytyvät mm. selluvilla, kivivilla ja lasivilla.

Eko-Expertin puhallusvillat on listattu Joutsenmerkin rakennustietokantaan.

Ota yhteyttä

Puhallusvillaa yli 30 vuoden kokemuksella

Eko-Expert on urakoinut puhallusvillaa jo yli 30 vuotta niin kotitalouksille kuin rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Olemme toteuttaneet niin vaativia Museoviraston kohteita kuin laajoja teollisuushalli- ja toimitilaratkaisuja sekä erilaisia, suuria rivi- ja kerrostalokokonaisuuksia.

Omakoti-, pari- ja rivitalojen eristykset lisäeristyksistä kokonaisvaltaisiin eristysratkaisuihin ovat meille päivittäistä työtä. Oli kyseessä pieni tai laaja-alainen kokonaisuus, Eko-Expert on kokenut ja varma valinta puhallusvillan asentajaksi. Kysy puhallusvillan hintaa toimitettuna ja tilaa puhallusvilla Eko-Expertiltä, saat toimituksen vuosien kokemuksella!

Eristyspalvelut kattavat niin perinteisten yläpohjaratkaisujen kuin vaativimpien seinä-, alapohja- ja vinoyläpohjarakenteiden eristyksen.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palvelut

Puhallusvillat rakennusliikkeille

Asiakaskuntamme on kaikkea pörssiyhtiöistä yksityisiin elinkeinonharjoittajiin, niin uudis- kuin korjausrakentajat. Puhallamme kaikkia markkinoilla olevia puhallusvillalaatuja. Asiakkaidemme tyytyväisyys toimintamme laatuun on erittäin tärkeä. Ajojärjestelijämme pitää huolen asiakkaiden informoinnista ja aikatauluista.

Puhallusvillat taloyhtiöille

Palvelemme taloyhtiöitä lukuisten isännöitsijätoimistojen välityksellä suurista ketjuista aina yksityisiin toimistoihin, ja aika ajoin pieniäkin taloyhtiöitä suoraan. Tutustumme yläpohjatilaan katselmuksella ja laadimme tarjouksen, emme vain lisäeristyksestä, vaan muistakin sen ympärille tarpeellisista töistä yläpohjassa, tuuletusta unohtamatta.

Yksityisasiakkaille

Puhallamme villaa kaikkiin rakenteisiin aina yläpohjasta seiniin ja lattioihin. Oli kyseessä sitten pelkkä lisälämmöneristys tai vanhan talon kokonaisvaltainen saneeraus, meiltä löytyvät konstit joka rakenteen villoitukseen ja eristeidenvaihtoihin.

Kunnille ja kaupungeille

Olemme tehneet suuria lisälämmöneristysten kokonaisuuksia mm. Espoon ja Vantaan Asunnoille. Useissa kohteissa olemme työskennelleet myös pääurakoitsijan kautta esim. Eduskuntatalossa. Vanhat suojelukohteet ovat meille tuttuja.

Halleihin ja maatalousyhtymille

Meiltä saa erilaisten toimisto- ja konehallien villanpuhalluksia yläpohjasta seiniin. Asiakkaitamme ovat niin oman yritystoimintansa käyttöön rakentavia yrittäjiä kuin ammattimaisia hallirakentajia jälleenmyyntiä ja vuokraamista harjoittaen. Jälkimmäisten kanssa laadimme myös sopimushintoja.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin puhelimella, sähköpostilla tai lomakkeella.