Koronatiedote

Tällä hetkellä koronavirusepidemia aiheuttaa huolta kaikille.

Poikkeustilalla on varsin suuri vaikutus yritysten kykyyn jatkaa toimintaansa. Eko-Expert on perheyritys, joka on työllistänyt suomalaisia jo vuodesta 1990. Käyttämällä meidän ja yhteistyökumppaneidemme palveluja voit auttaa meitä ylläpitämään toimintaamme ja siten vähentämään tilanteen aiheuttamaa haittaa Suomen taloudelle, meidän yrityksellemme ja erityisesti meidän työntekijöillemme ja heidän perheilleen.

Me Eko-Expertillä pyrimme jatkamaan toimintaamme normaalisti, vallitsevaa poikkeustilaa silmällä pitäen. Pidämme myös huolta, että toimintamme pysyy poikkeuslain rajoissa. Olemme ohjeistaneet kaikkia työntekijöitämme pitämään erityistä huolta hygieniastaan, sillä tärkeintä meille on asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden hyvinvointi.

Haluamme korostaa, että kaikki palvelumme ovat aina vain yhden puhelinsoiton päässä – voit luottaa meidän käsiimme kaikki ala- ja yläpohjaremontit, puhallusvillojen asennukset sekä muut palvelut, joita tarjoamme. Tarvittaessa kaikki palvelumme ovat kontaktittomia, eli kaikki asiakkaan ja yrityksen välinen kanssakäynti voidaan suorittaa verkossa sähköpostin tai puhelinsoiton välityksellä. Asentajamme tekevät työn itsenäisesti ilman, että ihmiskontaktille on tarvetta, eikä tässä vielä kaikki, asennuksemme suoritetaan hengityssuojaimien kanssa.

Nyt on tärkeää, että me kaikki teemme yhteistyötä viruksen päihittämiseksi. Tämä erityistoimenpiteitä vaativa tilanne saattaa meidät kaikki ahtaalle. Mutta tähän tilanteeseenkin voidaan löytää ratkaisu – yritysten toimintaa ylläpitämällä voimme suoraan vaikuttaa Suomen talouden tulevaisuuteen.

Kiitos kun tuet yrittäjää! Osallistutaan kaikki talkoisiin, joilla saadaan Suomen talous kuntoon! Olemme jo kolmen vuosikymmenen ajan palvelleet upeita asiakkaitamme – tahto on kova myös jatkaa palvelua.

Ystävällisin terveisin,

Koko Eko-Expertin tiimi