Suurtehoimurointi ja -puhallus

Suurtehoimurointi on tehokas ja edullinen tapa erilaisten eristeiden, lecasoran ja maa-ainesten poistoon. Suurtehoimurointi soveltuu mm. sahanpurujen, pehkun,  kutterinlastujen, turpeen, puhallusvillojen, maa-ainesten, soran, singelin ja tiili-/betonijätteiden poistoon.

EcoUp-konsernissa suurtehoimurointi - ja puhalluspalvelun on keskitetty Uudenmaan Imupalvelun tehtäväksi

Uudenmaan Imupalvelu palvelee nimestään huolimatta valtakunnallisesti.

Turun alueella sinua auttaa:

Juuso Örling, yksikön päällikkö

Pirkanmaalla palvelee:

Sami Penna, Työnjohtaja

Uudellamaalla urakoi

Nykyaikainen ja tehokas kalustomme yhdistettynä osaavaan henkilöstöön takaavat nopean, tehokkaan ja tarkan suurtehoimuroinnin. Esimerkiksi rakennuksen saneerauksen yhteydessä tarvittava vanhojen eristeiden poisto sujuu tehokkailla laittella pölyttömästi, mutta myös ripeästi.

Suurtehoimurointi suurilla säiliöillä on tehokasta

Imureiden säiliötilavuudet ovat 20-30 kuutiota, joten isot säiliöt mahdollistavat tehokkaan työskentelyn vähemmillä tyhjennyskerroilla. Eristeiden poisto ja kuljetus sujuu tehokkaammin, kun säiliötä ei tarvitse tyhjentää niin usein. Samalla ympäristökuormitus laskee.

Suurtehoimurointi mahdollistaa jätteen imemisen suoraan säiliöön, jolloin ei tarvita roskalavoja ja/tai erillistä työvoimaa. Imuroinnin jälkeen jäte kuljetetaan lopulliseen sijoituspaikkaan tai halutessanne välivarastoon jatkosijoitusta varten.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.